piektdiena, 2007. gada 2. novembris








Produktu izveidotājs un patentētājs ir diplomēts ginekologs-akušieris Rolands Džeimss Tomsons. Viņa zinātniskie pētījumi ir vērsti uz jaunu ārstniecisko metožu un medikamentu pielietošanu ginekoloģisko problēmu ārstēšanā. Dž. Tomsons ir praktizējošs ķirurgs un pasniedzējs. Viņa zinātniskā darba rezultāts ir vairāku patentu noformēšana. Nozīmīgākais sasniegums ir produkts VoluptaTM, kura galvenā sastāvdaļa aminoskābe - L-arginīns, kas sekmīgi risina daudzas sievietes seksuālās dzīves problēmas. Dž. Tomsona nopelns ir produkta VoluptasTM oriģinālā sastāva izveide. Veicot eksperimentus ar brīvprātīgajiem, tika atrasta optimāla L-arginīna un mentola koncentrācija un attiecība.
Kā atzīst pats Dž. Tomsons, jaunais produkts ir pārspējis visas cerības, radīts sievietes seksuālās jūtības pastiprināšanai, tas uzrādīja nozīmīgu terapeitisko efektu. VoluptasTM popularitāte visā pasaulē strauji aug.
Produkts VoluptaTM ir izgatavots ASV un aizsargāts ar 6 patentiem.Produkts VoluptaTM tika izveidots pateicoties zinātniskiem atklājumiem medicīnā. Nobela prēmijas piešķiršanas komisija par Nobela prēmijas laureātiem fizioloģijas un medicīnas jomā 1998. gadā godalgoja trīs Amerikas zinātniekus – Robertu Farčgotu, Luisu Ignarro un Feridu Mjuradu. Viņi saņēma Nobela prēmiju par atklājumu „slāpekļa oksīds kā signālmolekula kardiovaskulārajā sistēmā”. Pētījumi apstiprināja, ka slāpekļa oksīds veic arī daudzas citas funkcijas: strādā kā signālmolekula nervu sistēmas procesos, pie audu reģenerācijas un citur. Tiek veikti pētījumi par slāpekļa oksīda izmantošanu audzēju attīstības apstādināšanā. Bāzējoties uz šīm jaunajām zināšanām, vēl tiks radīts daudz jaunu medicīnisko preparātu.







Ieteicams lietot...
Produktu VoluptaTM lieto šādu slimību ārstēšanā:
ja ir paaugstināts arteriālais asinsspiediens, hipertonijas gadījumā,
asins trombu veidošanās draudu gadījumā,
sirds darbības ritma traucējuma gadījumā,
dažādas sirds darbības problēmas, kas saistītas ar audu bojājumiem, un profilakse pret tām,
ļoti efektīvi ārstē hemoroīdus, varikozo vēnu saslimšanu,
otrā tipa cukura diabētas saslimšanas gadījumā un cukura diabēta profilaksei,
ja ir paaugstināts ar holesterīna līmenis organismā,
endokrīnās sistēmas darbības novirzes t.i. problēmas ar aizkuņģa dziedzeri, aknām, virsnieru dziedzeri, vairogdziedzeri.
visām slimībām kas saistītas ar imūnsistēmas nepietiekamu darbību,
onkoloģiskajām slimībām, paralēli citiem medikamentiem,
andropauzes problēmas vīriešiem, menopauzes – sievietēm,
sievietēm – dažādas saslimšanas, kas saistītas ar stāzi: mioma, mastopātija, fibriomas u.c.
erektīlā disfunkcija vīriešiem,
prostatīta ārstēšanā un tā profilaksei,
dažādas centrālās nervu sistēmas slimības, kas saistītas ar nervu impulsu pārraides problēmām,
dažādas elpošanas sistēmas slimības, tai skaitā astma,
uzlabo vispārēju pašsajūtu, piedod „jaunības sajūtu”.
Kamēr cilvēku pašu neskars liela nelaime, nekam neticēs....
Cilvēkam pašam vajag gribēt izārstēties....(ārsts Žumabeks Našanovs)


Sastāvs un ražotājs
Gēla sastāvā ir attīrīts ūdens, L-argenīns, mentols, propilēnglikols, hidroksilceluloze, citronskābe, metilparabens.
Aminoskābe L-arginīns gēla ražošanai tiek iegūts no Arahisa riekstiem. Voluptas sastāvā ietilpstošais propilēnglikols (aromātiskais spirts) ir plaši lietots kosmētisko produktu sastāvos pateicoties tā spējai viegli pārvarēt šūnu membrānu barjeru, tādējādi nodrošinot produkta aktīvās vielas maksimālu efektu. Hidroksilceluloze nodrošina adhēzijas īpašības. Metilparabens ir vienīgais ķīmiskais konservants, pārējās sastāvdaļas ir dabiskas izcelsmes.

VoluptuTM ražo: Applied Laboratories,Inc. Columbus, Indiana, USA. Voluptu ražo specializētā farmaceitiskā ražotnē, kuru serificējusi ASV federālais kontroles dienests, FDA. Pats ražošanas process atbilst Amerikas ražošanas kvalitātes standartiem (GMP). Volupta ietilpst veselības produktu kategorijā, kuriem nevajag ārsta recepti.







Olbaltumvielas un L-arginīns
VoluptaTM – produkts, kas satur aminoskābi L-arginīnu!
Visu dzīvo organismu kopīga iezīme ir vienādi pamatelementi – dažādi olbaltumvielu savienojumi. Olbaltumvielu sastāvdaļas ir aminoskābes. Ja trūkst vai ir nepietiekamā daudzumā kaut vai viena aminoskābe, nepieciešamās olbaltumvielas neveidojas.
Vairums aminoskābju - 80% tiek sintezētas aknās, bet pārējās mēs saņemam ar pārtiku. Cilvēkam izšķir neaizstājamās, nosacīti neaizstājamās un aizstājamās aminoskābes.
Organismā nepārtraukti noris procesi ar aminoskābju piedalīšanos, un kaut vai vienas aminoskābes nepietiekamība neizbēgami izraisa slimības.Nepareizs, nesabalansēts uzturs vai nepietiekama proteīnu asimilācija gremošanas sistēmā var radīt šādu nepietiekamību. Aminoskābju papildināšana svarīga ir, ja Jums ir ciešat distrofijas, sirgstat ar psihiskām, nervu vai sirds un asinsvadu slimībām, hroniskā noguruma sindromu, diabētu, epilepsiju, anēmiju, uzlabojat veselību pēc pārmērīgas alkohola, narkotisko vielu lietošanas vai pēc ilgstošas ārstnieciskās diētas.
Aminoskābes ir neirotransmisteri vai arī neirotransmistru priekšteči – nervu impulsu raidītāji sinapsēs – tas ir, piedalās centrālās nervu sistēmas darbībā, ļaujot tai uztvert un nosūtīt signālus. L- arginīns, tāpat kā citas aminoskābes, kalpo par celtniecības materiālu, no kura organisms sintezē olbaltumvielas, hormonus, fermentus.Nokļūstot uz gļotādas, mentols pastiprina L-arginīna uzsūkšanos, kas radot vietējo iedarbību, veicina šūnu sadzīšanu un atjaunošanos. Tālāk iesūcoties un nokļūstot asinsrites sistēmā, no L-arginīna sintezējas ferments un šūnās izveidojas slāpekļa monoksīds (NO) – nestabils savienojums, kas, organismā eksistē tikai apmēram 2 stundas. NO klātbūtnes laikā organismā notiek visu asinsvadu sieniņu muskulatūras atslābināšanās, kas ievērojami veicina cilvēka organisma asins un limfas aprites uzlabošanos. Bez tam slāpekļa monoksīds vada procesus gan šūnu iekšienē, gan arī starp šūnām, tas piedalās un paātrina nervu impulsu pārvadi no viena nervgala uz otru, daudz ātrāk nekā dabīgie neiromeditori. Mehānisms, kā slāpekļa monoksīds veicina asins pieplūdumu dzimumorgānos, tātad erekcijas un orgasma stiprumu, ir vienāds gan vīriešiem, gan sievietēm.
L- arginīns ir atbildīgs par daudzu funkciju izpildi organismā.L- arginīns ir proteīnu veidojoša neaizstājamā aminoskābe pieaugušajiem, taču bērniem tā ir neaizstājamā aminoskābe. Visā pasaulē arginīnu dēvē par visvarenāko kardioloģijas un imunoloģijas aminoskābi. Arginīns ir slāpekļa oksīda (NO) – Ļoti spēcīga asinsvadu paplašināšanas avots, tāpēc to sekmīgi var ordinēt sirds un asinsvadu slimību gadījumā. Nodrošina normālu arteriālā spiediena līmeni, uztur sirds un asinsvadu sistēmas veselību, veicina asinsvadu paplašināšanos un tādējādi novērš aterosklerotisko plātnīšu veidošanos, nodrošina asins pieplūdi ekstremitātēm, labvēlīgi ietekmē priekšdziedzera darbību, palēnina labdabīgo un ļaundabīgo audzēju attīstību, regulē hormonu izstrādi, veicina brūču sadzīšanu, stiprina imūnsistēmu. Tiek pielietots bodibildinga līdzekļos, lai palielinātu muskuļu masu un samazinātu tauku daudzumu, spēlē svarīgu lomu aknu cirozes un tauku infiltrācijas problēmu ārstēšanai vai novēršanai. Veicina dezintoksikācijas procesus aknās (pirmām kārtām amonjaka neitralizēšanu).
L-arginīns ir dabiskā aminoskābe, kas atrodama struktūras olbaltumvielu, fermentu, globulīnu un hormonu sastāvā cilvēka organismā. Tieši ar to pamatojumi daudzi atveseļošanas efekti, pat tādi, kas pirmajā brīdī šķiet brīnumaini.Arginīnam piemīt lielisks psihotropisks efekts. Izraisot somatropīna (augšanas hormons) daudzuma palielielināšanu līdz augšējai normālai robežai, Arginīns uzlabo garastāvokli, izraisa cilvēka aktivitāti, iniciatīvu un izturību, ieviešot noteiktas kvalitātes psihisko enerģiju cilvēka uzvedībā.Arginīnu izmanto hipertoniskās slimības profilaksē un ārstēšanā, veicina artēriju gludās muskulatūras saspringtības samazināšanos, pazeminot diastolisko, apakšējo asinspiedienu.
Arginīnu lieto arī aterosklerozes profilaksei, asins reoloģisko īpašību uzlabošanai. Tas neļauj veidoties asins recekļiem un šie recekļiem pielipt pie artēriju iekšējām sieniņām, samazinot trombu un aterosklerotisko plātnīšu veidošanās risku. Arginīns tiek pielietots tādu slimību, kā aknu cirozes novēršanai un aknu taukmaiņas procesu ārstēšanai un profilaksei.Arginīns tiek lietots, lai palielinātu nieru attīrīšanas potenciālu, izvadot slāpekļa maiņas gala produktus.






SIEVIETEI...


Kā stāsta ārsts Dž. Tomsons, VoluptasTM izveidotājs, pirmo pozitīvo izjūtu gūšana pēc VoluptasTM lietošanas ir ļoti individuāli. Neskatoties uz dažu sieviešu atsaucību uz VoluptuTM no pirmās pilītes, vairumam sieviešu atzīmē seksuālo sajūtu kāpumu no 3-5 lietošanas reizes, vecākām sievietēm būs nepieciešams 10 un vairāk reizes. Kā atzīmē ārsti, VoluptaTM strādā vienmēr, vai cilvēks to jūt, vai ne. Sievietes organisms ir sarežģītāks nekā vīrieša un tāpēc jūtīgāks pret dažādu faktoru ietekmi. Orgasma sasniegšanas problēmas var radīt vesels komplekss faktoru. Produkta VoluptasTM izstrādes gaitā tika veikti daudzi eksperimenti ar brīvprātīgajām, kas apstiprināja faktu, ka sievietes spēju seksuāli uzbudināties līdz klitora erekcijai un orgasma gūšanai negatīvi iespaido: vecums, seksuālo hormonu estrogēna un testoterona koncentrācija un balanss, iepriekš lietoto citu medikamentu ietekme, notikušās operācijas mazā iegurņa rajonā, vielumaiņas problēmas, vairogdziedzera slimības u.c. Hormonālais līmenis nosaka libido (dzimumtieksmi) un klitora jūtīgumu. Liela nozīme ir sievietes iepriekšējai orgasmu pieredzei un viņas individuālajai seksuālajai jūtībai. Vislielākās problēmas ir sievietēm, kas nekad agrāk nav sasniegušas orgasmu. Tas var būt dažādu psiholoģisku problēmu dēļ. Psiholoģiskas problēmas ietekmē sievietes seksuālo jūtību. Šādos gadījumos ir nepieciešama seksologa palīdzība un zināms laiks. Problemātiskos gadījumos ir nepieciešama ilgāka VoluptasTM lietošana līdz pirmajiem rezultātiem (6-8 tūbiņas).Intīmās dzīves virsotnes – orgasma sasniegšanu nodrošina ne tikai fizioloģiski faktori, bet arī emocionalitāte, garīgums. Tas tiek radīts kopā ar garīgu partneri. Katra sieviete ir unikāla, katrai ir nepieciešama īpaša attieksme.
Uzmanību: kā pierādīja eksperimenti, VoluptaTM nodrošina orgasma sasniegšanu tikai lietota pareizā vietā – uz klitora pamatnes, G zonā un iemasēta audos.
Uzsmērējot gēlu uz klitora, tas momentāni stimulē apkārtējos audus un izsauc asiņu pieplūdumu klitora apvidū, bagātīgi izdalās dabīgais lubrikants. VoluptasTM izraisītais asiņu pieplūdums izraisa siltuma sajūtu, ko vēlams pastiprināt ar fiziskiem glāstiem un tuvības priekšspēli. Gēla iedarbībai ir svarīgi to iemasēt audos, tas pastiprinās sajūtas. Ja gadījumā sieviete neizjūt vajadzīgo efektu dzimumorgānu nejūtības dēļ, ko izsauc hormonu novirzes, jāgriežas pēc palīdzības pie sava ginekologa. Sievietes dzimumapmierinājums izriet no orgasmu sasniegšanas pakāpes.
Uzsmērēts uz klitora un G zonā VoluptaTM no sākuma rada vēsuma sajūtu (mentola iedarbība), tad izraisa dabīgā lubrikanta izdalīšanos un klitora erekciju. Tālāk seko signālu nosūtīšana uz galvas smadzenēm. Seksuālo norišu ķēdīte ir sākusies un tā noslēdzas ar krāšņu orgasmu. Klitora rajonā ir milzums nervu receptoru gali, kurus kairinot sākas seksuālā uzbudinājuma process. Mentols tika izmantots VoluptasTM sastāvā savu uzsūkšanā veicinātāja īpašību dēļ. L-arginīns iekļuvis audos, kairina nervu kanālus un tūlīt lokāli paplašina asinsvadus – nodrošina klitora erekciju. Orgasma sasniegšanu nosaka klitora stimulācija.
VoluptaTM pati par sevi automātiski neizraisa orgasmu, tā organiski iekļaujas dabiskajos seksuāli-fizioloģiskajos procesos, tos ierosina un spēcīgi pastiprina.
Pārējais ir partneru ziņā!
Ja uzsākot VoluptasTM lietošanu, sievietei tomēr neizdodas sasniegt seksuālās baudas virsotnes, tad ir jāturpina lietot VoluptaTM, trenējot seksuālo signālu ceļus smadzenēs, organismā un jākonsultējas ar savu ginekologu.
Tuvības piepildījums ir pilnvērtīgs dzemdes orgasms. Tās ir fantastiskas, neaprakstāmas sajūtas, kas paceļ sievieti labsajūtas vilnī. Tikai pie dzemdes orgasma norisēm sievietes mazā iegurņa orgānos notiek pilnvērtīga asiņu un limfas plūsma, kas savukārt novērš šo orgānu saslimšanu. Tiek novērstas daudzas hroniska rakstura slimības: mioma, fibrioma, cistiskie veidojumi u.c. Orgasms nav tikai bauda. Tā ir sava veida ārstnieciski-profilaktiska procedūra skatoties no medicīnas un fizioloģijas viedokļa. Orgasma laikā aktīvi darbojošies muskuļi masē, izvingrina iekšējos dzimumorgānus, likvidē tajos stāzes. Uzlabojas olvadu caurlaides spēja, stimulēta olnīcu darbība. Orgasma izraisītā asiņu plūsma spēcīgi „caurskalo” galvas smadzenes, vingrinot asinsvadus. Smadzenēs izdalās „apmierinājuma hormoni” endorfīni u.c., kas rada pozitīvu attieksmi pret dzīvi.Ja sievietei nav partnera, tad VoluptasTM lietošana izsauc slēptā orgasma efektu. Arēji nav orgasmu pavadošo sajūtu, bet fizioloģijas līmenī notiek tie paši procesi un sievietes organisms sakārtojas.
Sieviete atbild un kontrolē pati savu seksualitātse līmeni. Jo seksualitāte ir dzīves sastāvdaļa un tās kvalitāte, bet ne slimība vai medicīnisks stāvoklis.






VĪRIETIM...

Aminoskābe L-arginīns vīrieša organismā izraisa tādus pašus terapeitiskos efektus kā sievietēm. Lasīt: Olbaltumvielas un L-arginīns.
Asinsrites uzlabošana mazajā iegurnī, kas notiek mikrocirkulācijas līmenī, asins sastrēgumu profilakse – viss tas novērš prostatas, adenomas, priekšdziedzera vēža, hemoroīdu saslimšanas, varikozo vēnu paplašināšanos vai uzlabo stāvokli. L-arginīns labvēlīgi ietekmē priekšdziedzera darbību. Kā liecina ārstu novērojumi, ar sekmēm to lieto pat pie strutaina prostatīta.
VoluptasTM spēja efektīvi paplašināt asinsvadus tiek izmantota vīriešu erektīlo spēju nodrošināšanai. Ar VoluptuTM var panākt stabilu un ilgstošu erekciju. Šādam mērķim intīmās priekšspēles laikā voluptu nepieciešams uzsmērēt uz dzimumorgāna galviņas, uz gļotādas. Lai L-arginīns sadalītos un izraisītu asinsvadu paplašināšanos, šajā gadījumā ir nepieciešamas 15-30 minūtes. Pietiekoša erekcija vīrietim ir gandrīz 100% garantija orgasma sasniegšanai. VoluptasTM spēja nodrošināt erektīlo funkciju un spēja noņemt psiholoģiskās spriedzes kopā nodrošina priekšnoteikumus patiesai atbrīvotībai tuvībā.
VoluptasTM iedarbība ir analoģiska Viagras tipa preparātiem. Arī darbības mehānisms ir vienāds – panākt augstāku NO koncentrāciju dzimumorgāna audos. Atšķirība ir tāda, ka VoluptaTM ir dabisks produkts, bez blakus ietekmes, tā iegādei nav nepieciešama ārsta recepte un tas ir apmēram desmit reižu lētāks!VoluptaTM var tikt izmantota pie dažām vīrieša neauglības problēmām, jo tā uzlabo spermatoģenēzi. Tā kā VoluptasTM lietošanas rezultātā sakārtojas organisma hormonālā sistēma, pieaug arī vīrieša veselīgā tieksme – libido.


Volupta (Atsauksmes)


Jefimova, 41 gads, (laulībā 19 gadus). Mana diagnoze bija hronisks adneksīts, hronisks vulvovaginīts, difūzā mastopātija, vagīnas sausums. Lietojot Voluptu, jau septītajā dienā atjaunojās orgasms, izzuda sāpes piena dziedzeros.

Z. T. 66 gadi, Krasnodara, Ukraina. Rezultāts. Piecu mēnešu laikā, kopš lietoju Voluptu, attīrījušās aknas, uzlabojusies kuņģa darbība, stabilizējies arteriālais spiediens, bet pats galvenais, radusies enerģija. Agrāk pavasarī vienmēr jutos nogurusi, piekususi, slikti gulēju.

Lidija, 54 gadi, Krasnodara, Krievija. Man bija problēmas ar aizkuņģa dziedzeri. Lietojot Voluptu vienu mēnesi, sāpes pazuda. Normalizējās miegs, pazuda smaguma sajūta vēdera lejas daļā. Pazuda nervozitāte. Parādījās vēlēšanās kļūt sievišķīgai, patikt sev pašai un apkārtējiem.

Oksana. 25 gadi Pjatigorska, Krievija. Pēc Voluptas lietošanas 10 reizes, dzemdes erozija pazuda kā nebijusi. Līdz tam ilgi ārstējos bez rezultātiem. Paldies dakterim Tompsonam par šo brīnišķīgo izgudrojumu.

Olga, 31 gads, Esentuki, Krievija. Pēc profesijas esmu skolotāja. Pēc 10 gadu darba skolā parādījās raudulība, depresija. Ar vīru izlietojām 5 Voluptas tūbiņas. Depresija pazuda. Jūtos labi, garastāvoklis lielisks. Smaidu pat sabiedriskajā transportā. Paldies par iespēju pasauli redzēt citādāk.

Vera, 46 gadi, Pjatigorska, Krievija. Man bija mastopātija, fibiroma. Gadu atpakaļ tika veikta operācija. Lieli saaugumi. Pastāvīgas sāpes, dedzinoša sajūta cirkšņos. Lietojot Voluptu divus mēnešus, fibrioma izzuda, nejūtu mastopātiju, nesāp operācijas rētas.

Olga, 21 gads, Krasnodara, Krievija. Pankreatīts, hronisks holecistīts. Rezultāts: Profilakses nolūkos lietoju Voluptu 4 mēnešus, izlietoju 15 tūbiņas. Pēc lietošanas izmeklējumos tika konstatēts, ka pankreatīts un hroniskais holecistīts ir izzudis.

Zinaida, 50 gadi, Krasnodara, Krievija. Voluptu lietoju 1,5 mēnešus katru dienu. Man ir astma. Smakšanas lēkmes mocīja katru dienu. Jau pirmajā nedēļā, kad es lietoju Voluptu, pārgāja lēkmes. 30 gadus es sirgu ar varikozo vēnu paplašināšanos – tagad pārstāja sāpēt kāja, samazinājās bumbuļi vēnās. Pārstāja salt kājas. Uzlabojās gremošanas trakta darbība, pazuda disbakterioze. Vēl pēc 20 dienām izvadījās smiltis no nierēm, pazuda iekaisums, sāpes nierē. Ar sirds išēmiju mocījos jau sešus gadus, bez balderiāniem nevarēju dzīvot. Pazuda sāpēs sirdī, vairs nelietoju nevienas zāles. Uzlabojās imunitāte. Jūtos lieliski.

Ludmila, 46 gadi, Iževska, Krievija. 2002. gada oktobrī man sākās menopauze ar visām no tā izrietošajām sekām, parādījās karstumi, miega traucējumi. Decembra vidū sāku lietot Voluptu katru vakaru. Apmēram pēc mēneša karstumi izzuda, normalizējās miegs, bet no februāra atjaunojās menstruālais cikls. Jūtos lieliski un turpinu lietot Voluptu.

Džoisa, 37 gadi, Vašingtona, ASV. Cilvēks, kurš man ieteica Voluptu, bija neizpratnē, kad sacīju, ka man to nevajag, jo nav problēmu ar seksu. Kad pamēģināju, es sapratu, ka gēls ir brīnišķīgs. Man tajā laikā bija ieilgusi depresija.. Volupta man atgādināja par dzīvi. Lai tiktu pāri melnajai svītrai, man trūka tieši Voluptas.

Aurora, jauna 50–gadīga sieviete, ASV. Man jau ir klimakss, daudzas sievietes pazīst šo sindromu. Kopš tā laika, kad lietoju Voluptu, mana dzīve pilnībā ir mainījusies.

Raisa, Perma, Krievija. Man ir 35 gadi. Produktu Volupta un Esensation 18 sāku lietot vienlaicīgi. Rezultāti pārsteidza. Es jau piecus gadus biju uzskaitē pie ginekologa ar diagnozi „dzemdes endometrīts”. Voluptu lietoju pusgadu. Ir pārgājušas sāpes vēdera lejas daļā, asiņošana vairs neatkārtojas.
Svetlana, 34 gadi, Perma, Krievija. Lietoju gēlu Volupta jau 9 mēnešus. Rezultāti pārsteidz. 10 gadus atpakaļ man bija ārpusdzemdes grūtniecības operācija. Es neizsargājos no grūtniecības jau gadu, jo bija konstatēta dzemdes kakla erozija. Pēc Voluptas lietošanas ginekologs eroziju nekonstatēja, bet gan to, ka iestājusies jau 5 nedēļu grūtniecība! Orgasms iestājas ļoti ātri. Esmu kļuvusi par 12 kilogramiem vieglāka. Paldies par unikālo produktu.
Jevgēnijs, 54 gadi, Krasnodara, Krievija. Man ir daudz kaišu, arī hroniskas. Adenoma sākumstadijā. 8 – 9 reizes dienā un 4 – 5 reizes naktī dodos uz tualeti. Esmu izlietojis vienu Voluptas kastīti. 38 dienas to uzziedu prostatas zonā. Rezultāts – naktīs nestaigāju uz tualeti, arī dienā turp dodos divreiz retāk. Volupta ir unikāla. Sāku lietot otro kastīti. Man ir daudz veselības problēmu, ceru tās atrisināt. To man palīdzēs izdarīt Volupta. Paldies par radīto ticību.

Pēteris, 30 gadu, Krasnodara, Krievija. Lietojam Voluptu ar sievu un kaifojam. Seksu līdz Voluptas lietošanas var salīdzināt ar melnbalto televizoru, bet tagad tam ir varavīksnes krāsa. Mani vairs nemoka aknu sāpes un smaguma sajūta labajā sānā, bet tas bija dabisks stāvoklis pēc Botkina pārslimošanas. Diētu neievēroju un baudu dzīvi par visiem 100%.

Aleksejs, 50 gadi, Krasnodara, Krievija. Mocījos ar hemoroīdiem 15 gadus. Pēdējos sešus gadus tie nemaz nedod man mieru. Ārsti ieteica operāciju, no kuras atteicos, tāpēc, ka biju impotents. Meita man atnesa Voluptu, teica, ka palīdzēs. Izlietoju 3 tūbiņas. Sākumā bija stipra nieze, pēc tam sajutu atvieglojumu un drīz vien sāpes pārgāja. Tagad lietoju Voluptu profilaksei.


INITA BERGFELDE
25930264
incisdziivo2@inbox.lv



Volupta (Atsauksmes)
Jefimova, 41 gads, (laulībā 19 gadus). Mana diagnoze bija hronisks adneksīts, hronisks vulvovaginīts, difūzā mastopātija, vagīnas sausums. Lietojot Voluptu, jau septītajā dienā atjaunojās orgasms, izzuda sāpes piena dziedzeros.

Z. T. 66 gadi, Krasnodara, Ukraina. Rezultāts. Piecu mēnešu laikā, kopš lietoju Vokuptu, attīrījušās aknas, uzlabojusies kuņģa darbība, stabilizējies arteriālais spiediens, bet pats galvenais, radusies enerģija. Agrāk pavasarī vienmēr jutos nogurusi, piekususi, slikti gulēju.

Lidija, 54 gadi, Krasnodara, Krievija. Man bija problēmas ar aizkuņģa dziedzeri. Lietojot Voluptu vienu mēnesi, sāpes pazuda. Normalizējās miegs, pazuda smaguma sajūta vēdera lejas daļā. Pazuda nervozitāte. Parādījās vēlēšanās kļūt sievišķīgai, patikt sev pašai un apkārtējiem.

Oksana. 25 gadi Pjatigorska, Krievija. Pēc Voluptas lietošanas 10 reizes, dzemdes erozija pazuda kā nebijusi. Līdz tam ilgi ārstējos bez rezultātiem. Paldies dakterim Tompsonam par šo brīnišķīgo izgudrojumu.

Olga, 31 gads, Esentuki, Krievija. Pēc profesijas esmu skolotāja. Pēc 10 gadu darba skolā parādījās raudulība, depresija. Ar vīru izlietojām 5 Voluptas tūbiņas. Depresija pazuda. Jūtos labi, garastāvoklis lielisks. Smaidu pat sabiedriskajā transportā. Paldies par iespēju pasauli redzēt citādāk.

Vera, 46 gadi, Pjatigorska, Krievija. Man bija mastopātija, 5 nedēļas fibiroma. Gadu atpakaļ tika veikta operācija. Lieli saaugumi. Pastāvīgas sāpes, dedzinoša sajūta cirkšņos. Lietojot Voluptu divus mēnešus, fibrioma izzuda, nejūtu mastopātiju, nesāp operācijas rētas.

Olga, 21 gads, Krasnodara, Krievija. Pankreatīts, hronisks holecistīts. Rezultāts: Profilakses nolūkos lietoju Voluptu 4 mēnešus, izlietoju 5 tūbiņas. Pēc lietošanas izmeklējumos tika konstatēts, ka pankreatīts un hroniskais holecistīts ir izzudis.

Zinaida, 50 gadi, Krasnodara, Krievija. Voluptu lietoju 1,5 mēnešus katru dienu. Man ir astma. Smakšanas lēkmes mocīja katru dienu. Jau pirmajā nedēļā, kad es lietoju Voluptu, pārgāja lēkmes. 30 gadus es sirgu ar varikozo vēnu paplašināšanos – tagad pārstāja sāpēt kāja, samazinājās bumbuļi vēnās. Pārstāja salt kājas. Uzlabojās gremošanas trakta darbība, pazuda disbakterioze. Vēl pēc 20 dienām izvadījās smiltis no nierēm, pazuda iekaisums, sāpes nierē. Ar sirds išēmiju mocījos jau sešus gadus, bez balderiāniem nevarēju dzīvot. Pazuda sāpēs sirdī, vairs nelietoju nevienas zāles. Uzlabojās imunitāte. Jūtos lieliski.

Ludmila, 46 gadi, Iževska, Krievija. 2002. gada oktobrī man sākās menopauze ar visām no tā izrietošajām sekām, parādījās karstumi, miega traucējumi. Decembra vidū sāku lietot Voluptu katru vakaru. Apmēram pēc mēneša karstumi izzuda, normalizējās miegs, bet no februāra atjaunojās menstruālais cikls. Jūtos lieliski un turpinu lietot Voluptu.

Džoisa, 37 gadi, Vašingtona, ASV. Cilvēks, kurš man ieteica Voluptu, bija neizpratnē, kad sacīju, ka man to nevajag, jo nav problēmu ar seksu. Kad pamēģināju, es sapratu, ka gēls ir brīnišķīgs. Man tajā laikā bija ieilgusi depresija.. Volupta man atgādināja par dzīvi. Lai tiktu pāri melnajai svītrai, man trūka tieši Voluptas.

Aurora, jauna 50 – gadīga sieviete, ASV. Man jau ir klimakss, daudzas sievietes pazīst šo sindromu. Kopš tā laika, kad lietoju Voluptu, mana dzīve pilnībā ir mainījusies.


Raisa, Perma, Krievija. Man ir 35 gadi. Produktu Volupta un Esensation 18 sāku lietot vienlaicīgi. Rezultāti pārsteidza. Es jau piecus gadus biju uzskaitē pie ginekologa ar diagnozi „dzemdes endometrīts”. Voluptu lietoju pusgadu. Ir pārgājušas sāpes vēdera lejas daļā, asiņošana vairs neatkārtojas.

Svetlana, 34 gadi, Perma, Krievija. Lietoju gēlu Volupta jau 9 mēnešus. Rezultāti pārsteidz. 10 gadus atpakaļ man bija ārpusdzemdes grūtniecības operācija. Es neizsargājos no grūtniecības jau gadu, jo bija konstatēta dzemdes kakla erozija. Pēc Voluptas lietošanas ginekologs eroziju nekonstatēja, bet gan to, ka iestājusies jau 5 nedēļu grūtniecība! Orgasms iestājas ļoti ātri. Esmu kļuvusi par 12 kilogramiem vieglāka. Paldies par unikālo produktu.

Jevgēnijs, 54 gadi, Krasnodara, Krievija. Man ir daudz kaišu, arī hroniskas. Adenoma sākumstadijā. 8 – 9 reizes dienā un 4 – 5 reizes naktī dodos uz tualeti. Esmu izlietojis vienu Voluptas tūbiņu. 38 dienas to uzziedu prostatas zonā. Rezultāts – naktīs nestaigāju uz tualeti, arī dienā turp dodos divreiz retāk. Volupta ir unikāla. Sāku lietot otro tūbiņu. Man ir daudz veselības problēmu, ceru tās atrisināt. To man palīdzēs izdarīt Volupta. Paldies par radīto ticību.

Pēteris, 30 gadu, Krasnodara, Krievija. Lietojam Voluptu ar sievu un kaifojam. Seksu līdz Voluptas lietošanas var salīdzināt ar melnbalto televizoru, bet tagad tam ir varavīksnes krāsa. Mani vairs nemoka aknu sāpes un smaguma sajūta labajā sānā, bet tas bija dabisks stāvoklis pēc Botkina pārslimošanas. Diētu neievēroju un baudu dzīvi par visiem 100%.

Aleksejs, 50 gadi, Krasnodara, Krievija. Mocījos ar hemoroīdiem 15 gadus. Pēdējos sešus gadus tie nemaz nedod man mieru. Ārsti ieteica operāciju, no kuras atteicos, tāpēc, ka biju impotents. Meita man atnesa Voluptu, teica, ka palīdzēs. Izlietoju 3 tūbiņas. Sākumā bija stipra nieze, pēc tam sajutu atvieglojumu un drīz vien sāpes pārgāja. Tagad lietoju Voluptu profilaksei.



REZULTĀTI NO "Volupta"
VOLUPTA

N.p.k
Diagnoze
Pacientu skaits
Lietošanas ilgums
1
Dzemdes mioma
4 gab.
1,5 mēn.
2
Gastrīts, pirmsčūlas stāvoklis un brukas veidošanās barības vadā
4 gab.
1.5 mēn.
3
Fibrozas cistas mastopātija
5 gab.
4.5 mēn.
4
Mastopātija pēdējā stadijā
5 gab.
4.5 mēn.
5
Seksuālā jūtīguma palielināšana
3 - 5 gab.
1.5 mēn.
6
Varikozo vēnu paplašināšanās
3 - 5 gab.
1.5 - 3 mēn.
7
Stenokardija, išēmija
10 gab.
6 mēn.
8
Akmeņi urīnpūslī
5 - 7 gab.
4 -5 mēn.
9
Nierakmeni
1 gab.
1 mēn.
10
Sasitums mugurkaula rajonā ar hematomas veidošanos
2 gab.
1.5 mēn.
11
Piena sēnītes
3 gab.
2 ned.
12
Hemoroīdi (2 gadi)
2 gab.
6 dienas
13
Hemoroīdi (akūts)
1 gab.
3 dienas
14
Saaugumi, saaugumi olnīcā
6 gab.
1.5 mēn.
15
Neauglība
3 - 8 gab.
1.5 -5 mēn.
16
Hronisks pankreatīts
4 gab.
3 mēn.
17
Sāpes mēnešreižu laikā
1 gab.
1 ned.
18
Menstruālā cikla noregulēšana
2 gab.
1 ned.
19
Cistīts
1 gab.
1,5 ned.
20
Haimorīds degunā
2 gab.
2 ned.
21
Cista uz ārējās kaunuma lūpas
3 gab.
1.5 mēn.
22
Pēcdzemdību strijas no 15x1 cm (viol.krāsā)
2 gab.
2 ned.
23
Cervikālā kanāla polipi
3 gab.
1 mēn.
24
Svara samazināšana 5 -15 kg
5 -9 gab.
3 - 5 mēn.
25
Apmatojuma psoriāze (uz ādas)
4 gab.
4 dienas
26
Dzemdes kakla erozija
2 gab.
1 mēn.
27
Vairogdziedzera mezgli
8 gab.
6 mēn.
28
Palielināti vairogdziedzeri (2.pakāpe)
12 gab.
6.5 mēn.
29
Aknas un žultspūšļa attīrīšana
4 gab.
1.5 mēn.
30
Asinsspiediena stabilizēšana
2 gab.
1 mēn.
31
Cukura diabēts (cukurs no 21-7 mmols/I)
2 gab.
10 dienas
32
Prostata
6 gab.
2 mēn.

Nav komentāru: